Cautare

1246 de rezultate pentru "formula tarlungeni" (3.91 secunde)
In noua formula, conservatorii spera sa atraga cat mai curand sprijinul Partidului Popular European. Delegatii prezenti la congres au votat proiectul de rezolutie privind afilierea partidului la grupul politic al PPE din Parlamentul European, Dan Voiculescu fiind mandatat sa transmita acest document conducerii grupului PPE.
Ea a amintit ca in timpul guvernarilor social-democrate legile proprietatii au fost adoptate si promovate intr-o formula echilibrata, care a tinut cont de interesele si de drepturile tuturor.
Pentru alegerile locale si parlamentare din 2012, este dificil de contabilizat performanta PNL in sector, pentru ca s-a mers sub formula USL.
Ar fi mult mai simplu pentru noi si ar fi si o formula cat de cat organizata si oficializata. In principiu, cei care vor o anumita schimbare nu au niciun motiv sa o faca in mod anonim.
Trebuie sa se mentina formula USL. • Lui Victor Ponta i-as da nota B+, ceea ce inseamna peste 9. Pentru USL as da o nota mai mica, un B-.
El pare dispus sa-i ofere ceva, dar in fapt nu-i da nimic, ci doar il invita sa ramina implicat in orice formula pe care o gaseste ca fiind "utila si constructiva".
Primul-ministru, Calin Popescu- Tariceanu, a venit, personal, la Camera pentru a vota “noua formula a declaratiilor de avere“. Tariceanu a declarat ca votul sau este “un gest democratic, legat de angajamentele Guvernului privind reforma in justitie si masurile eficiente impotriva coruptiei“.
Ne aflam la inceputul penultimei noastre sesiuni parlamentare din actuala formula legislativa si aproape de capatul unui mandat in care am avut onorabila, dar si dificila misiune de a ma numara printre cei care participa activ la crearea sistemului legislativ romanesc.Personal, atunci cand in 2012 am devenit senator al Romaniei, mi-am propus sa indeplinesc aceasta misiune nu numai onorabil, dar si producand efecte vizibil benefice in societatea noastra.
Bazele ideologice ale despartirii SUA de NATO au fost puse de Presedintele George Bush Jr., atunci cand a inversat principiul impreuna daca se poate, singuri daca este nevoie, trasformandu-l in formula singuri daca se poate, impreuna daca este nevoie, precum si atunci cand a afirmat caAmerica nu isi alege tintele in functie de aliati, ci isi alege aliatii in functie de sinte.
Formula este valabila si azi. Geostrategia americana interzice controlul Europei de Germania. In acest punct Rusia si SUA se intalnesc.
“Aceasta decizie mi-a fost impusa de comportamentul colegilor de partid vizavi de situatia in care se afla presedintele Iliescu, un comportament pe care eu nu-l pot defini, care iese de sub orice formula de intelegere pentru mine“, a explicat Talpes.
Prima ar fi, potrivit lui Boc, o restructurare a unor departamente sau structuri ale Guvernului prin comasare, desfiintare sau infiintarea unora noi. O alta ar fi schimbarea unor ministri. In fine, o ultima formula ar fi o mixtura intre primele doua.
Proiectul de declaratie a fost propus de presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, si grupurile parlamentare au avut la dispozitie aproximativ 3 saptamani pentru a formula puncte de vedere.
- In cazul acesta, PSD va continua cu modificarile la legile Justitiei, poate ajungem la formula grobiana propusa de Catalin Radulescu.
Sub presiunea pseudoexpertilor Comisiei Europene si cu levierul distructiv al MCV, i s-a impus Romaniei formula absurda ca procesul judiciar sa continue si pe timpul in care se realizeaza controlul de constitutionalitate.
“Trebuie sa aratam ca formula ultraliberala este o solutie care nu duce nicaieri si ca un guvern format din seculici si blonde norvegiene nu insemna nimic serios pentru viitorul acestei tari“, a afirmat presedintele PSD.
Oficialii europeni i-au cerut sa preia Ministerul de Interne, Justitia, Integrarea Europeana, “intr-o formula de capitulare“, pentru ca 2004 “este anul unui examen major“.
Preda si Berceanu nu vor candida in tandem la Conventia Nationala din 25 iunie - dupa modelul lansat de Boc si de Videanu - intrucat, dupa cum au explicat initiatorii motiunii social-democrate, statutul nu prevede in acest moment aceasta formula.
Nicolaescu a precizat ca dupa multe dezbateri s-a convenit o formula, care “este cea mai potrivita pentru realitatile Romaniei de astazi“.
Dupa ce a poftit UDMR si PC sa-si stabileasca "orientarea si directia” - mai exact daca isi asuma sau nu actul de guvernare pe parcursul acestui mandat - Boc a precizat ca maghiarii si conservatorii se pot gandi, pana in luna iulie, daca vor sa ramana la putere in actuala formula sau vor alegeri anticipate.
google-analytics.com